Affärsdriven CFO

CFO med stort affärsfokus till Brocc

 

Om oss

Vi är en digital marknadsplats där privatpersoner som vill låna pengar enkelt kan mötas direkt med dem som vill låna ut pengar. I praktiken erbjuder vi möjligheten att utbyta finansiella tjänster – så som att låna eller investera pengar – utan dyra mellanhänder som exempelvis banker. På så vis flyttas makten tillbaka till kunderna, där vi tycker att den hör hemma. Vårt mål är att med modern teknik skapa samma skifte i finansbranschen som påbörjats och skett i andra branscher där konsumenter nu enklare kan utbyta tjänster direkt med varandra. Hos oss kan privatpersoner, företag och organisationer nu göra affärer med varandra på ett enkelt, tryggt och mer rättvis sätt.

 

Arbetsbeskrivning

Den här rollen har det yttersta ansvaret för bolagets ekonomi och ekonomifunktion och att driva utvecklingen av processer och att effektivisera våra rutiner och system och implementera nya där så behövs. Rollen rapportera direkt till CEO.

 

Exempel på arbetsuppgifter;

• Budget, uppföljning och analys av bolagets verksamhet

• Övergripande ansvar för redovisningen

• Kassaflödesanalys

• Ansvar för att månads- och årsbokslut levereras i tid

• Deltagande i affärutvecklingsprojekt

• Årsredovisningsarbete

• Skapa rapporter till styrelsen

 

För att lyckas och trivas i rollen;

Du är analytisk lagd med känsla för siffror och drivs av att arbeta affärsnära. Du är självgående, har hög ansvarskänsla och uppskattar att arbeta i ett litet, dynamiskt team med möjlighet till stor påverkan på både affären och organisationen. Du har relevant utbildning inom ekonomi och har minst fem års erfarenhet av att arbeta med redovisning eller revision. Har du dessutom tidigare erfarenheter av finansbranschen eller betaltjänster är det meriterande. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

 

Ansökan & frågor

För frågor om tjänsten och/eller ansökan, maila jks@brocc.se. Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts omgående så vänta inte med din ansökan om du finner tjänsten intressant och relevant!