Ansök om billån

Hos oss kan du låna till fast ränta och bra villkor. Låna upp till bilens hela värde (max 350 000 kr) och betala tillbaka en fast summa varje månad. Enkelt och smidigt! 

Ansök idag!

Fast, individuell ränta
Inga dolda avgifter
Upp till 350 000 kr

Billån till fast ränta

Hos oss kan du låna till bilen med ett privatlån med bra villkor och fördelaktig ränta. Du bestämmer själv hur mycket du vill låna och får en fast, individuell ränta som gäller under hela lånet. Du betalar tillbaka lika mycket varje månad så det blir enkelt att planera ekonomin.

 

Fordonslån hos oss

När du lånar till ditt fordonsköp hos oss tar du ett så kallat privatlån. Är det en exempelvis en bil du planerat att köpa kan du hos oss själv bestämma hur stor summa du vill låna, till skillnad från ett klassiskt billån där du kan låna max 80 % av bilens värde och resterande 20 % är en kontantinsats. När du tar ett privatlån baseras lånet på din egen, personliga återbetalningsförmåga istället för att använda fordonet du ska köpa som säkerhet. Du kan alltså låna till en del av köpet, eller till hela om du vill, upp till 350 000 kr. Det bestämmer du själv.

 

Fast ränta och fast återbetalning

Vi erbjuder privatlån med fast ränta. Räntan baseras på din personliga återbetalningsförmåga. Ju stabilare ekonomi du har desto bättre ränta kan vi erbjuda dig. Vill du öka dina möjligheter att få en lägre ränta kan du ansöka om lånet tillsammans med en annan person.

Lånet blir sedan ett så kallat annuitetslån, vilket betyder att återbetalningarna är uppdelade i lika stora delar varje månad. Det gör det enkelt att planera ekonomin och återbetalningsplanen.

 

Tryggt att låna hos oss

Hos oss får du samma trygghet som hos banken, men lånar av andra privatpersoner och företag. Det kallas person-till-person-lån (P2P-lån) och är en modern form av finansiering. Tack vare ny teknologi kan vi erbjuda samma trygga lån som hos banken men utan onödiga extraavgifter. Det blir därför bättre villkor för både den som vill låna och den som vill låna ut.

 

Att tänka på när du tar lån för ett fordonsköp

När du ska ta ett lån för att finansiera ett fordonsköp är det viktigt att ta hänsyn till två saker:

1. När du räknar ut månadskostnaden för fordonet är det viktigt att ta med både lånets kostnad och fordonets driftskostnader. Genom att justera återbetalningstiden på lånet kan du påverka lånets månadskostnad och på så vis den totala månadskostnaden för fordonet. Längre återbetalningstid ger lägre månadskostnad.

2. Beräkna den förväntade värdeminskningen på fordonet så att du, när du säljer fordonet vidare, får tillbaka tillräckligt stor summa för att lösa det lån du eventuellt har kvar att betala.

 

Räkneexempel**:

• Du köper en bil för 100 000 kr och tar ett lån på hela köpesumman, alltså 100 000 kr.

• Bilen minskar i värde med 20 000 kr per år.

• Du säljer bilen efter 2 år och beräknar kunna sälja den för 60 000 kr.

• Lägg då upp återbetalningsplanen för lånet så att du har max 60 000 kr att betala på lånet om 2 år så att du kan lösa lånet med pengarna du får från försäljningen.

 

*Upp till 350 000 kr. 

**Detta är endast ett räkneexempel. Ta reda på hur marknaden ser ut för just den fordonsmodell du planerat att köpa för att göra en realistisk kalkyl för just ditt köp.

Gör en ansökan idag och se vad din ränta blir! Klicka här!

Vanliga frågor

Hur lånar jag?
Börja med att ange önskat lånebelopp och återbetalningstid för att beräkna din månadskostnad. Fyll sedan i dina personuppgifter enligt formuläret och välj sedan Ansök. Därefter genomför Brocc en kreditprövning. Om din återbetalningsförmåga är god beviljas krediten och du kan då signera skuldebrevet med hjälp av BankID.
Vad krävs för att bli beviljad ett lån?
För att bli beviljad behöver du godkännas vid en kreditprövning. Du som ansöker måste till exempel vara 20 år fyllda, vara skriven i Sverige sedan minst tre år tillbaka, ha en fast inkomst och inga betalningsanmärkningar. Du kan läsa mer om vilka krav Brocc ställer på en låntagare under Kreditbedömning.
Kan räntan förändras under låneperioden?
Nej. Brocc erbjuder fasta räntor vilket innebär att du alltid har samma ränta under hela låneperioden.
Vad är det som avgör vilken ränta jag får låna till?
Räntan sätts utifrån en uppskattning av din personliga återbetalningsförmåga. I bedömningen tas bland annat hänsyn till ålder, inkomst, var du bor, civilstatus och anställningsform. Om du har en medlåntagare påverkar det räntan positivt.

Har du andra frågor? Ring oss direkt på: 08 - 50 12 15 80, chatta med oss online: Live Chat eller läs vidare på vår supportsida.

Kontakta oss

Telefon: 08 - 50 12 15 80
Email: help@brocc.se

Hör av dig så berättar vi mer!