Ansök om blancolån

Det är både enkelt & säkert att ansöka om blancolån hos oss på Brocc. Låna upp till hela 350 000 kr med en schysst och fast ränta och självklart utan onödiga extraavgifter. Ansök om ett lån på vår moderna och digitala plattform redan idag och få svar på direkten! Bra va?

låna idag!

Ansök kostnadsfritt
Tar mindre än 2 min
Låna upp till 350 000 kr

alltid schysst att låna hos brocc

Vill du ansöka om ett lån? Vi på Brocc hjälper dig gärna. Ansök om ett blancolån med schyssta villkor och fördelaktig ränta redan idag. Vi ger dig alltid en fast och individuell ränta som gäller under hela lånet.  Betala tillbaka lika mycket varje månad – och slipp kostsamma överraskningar. Det är ett modernt och digitalt  alternativ du väljer när du lånar pengar hos Brocc.

Ansök om blancolån hos Brocc

Du kan låna upp till hela 350 000 kronor hos oss på Brocc i ett så kallat privatlån med en fast ränta. Lånet baseras på din egen, personliga återbetalningsförmåga där du inte behöver sätta din bostad, din bil eller något annat värdefullt i pant för att kunna låna pengar. Det är även din personliga återbetalningsförmåga som är utgångspunkten i låneansökan och som avgör till vilken ränta du kan låna. Desto stabilare ekonomi du har desto bättre ränta kan vi erbjuda dig. Du kan också ansöka om att låna pengar tillsammans med någon annan för att öka dina chanser till en ännu bättre ränta.

Det är tryggt att låna pengar hos oss

Att låna pengar hos oss Brocc är ett säkert och tryggt alternativ som fungerar på samma sätt som hos banken – fast utan dyra mellanhänder och onödiga extraavgifter. Vi är ett digitalt alternativ som moderniserat det traditionella sättet att låna pengar på. Vi vill göra det enklare och mer rättvist med blancolån för våra kunder och därför kan du låna pengar direkt av andra privatpersoner och företag via vår digitala plattform. Denna smarta metod kallas för person-till-person-lån eller (P2P-lån) och har blivit mycket populärt de senaste åren. Tack vare modern teknologi kan vi erbjuda trygga lån med bättre villkor för både de som lånar pengar och för de som vill låna ut pengar. Det är ett modernt och smart alternativ helt enkelt! För det är väl ändå 2018 och inte 1994? Så gör som många andra och låna pengar hos Brocc du också!

Gör en ansökan idag och se vad din ränta blir! Klicka här!

Vanliga frågor

Hur lånar jag?
Börja med att ange önskat lånebelopp och återbetalningstid för att beräkna din månadskostnad. Fyll sedan i dina personuppgifter enligt formuläret och välj sedan Ansök. Därefter genomför Brocc en kreditprövning. Om din återbetalningsförmåga är god beviljas krediten och du kan då signera skuldebrevet med hjälp av BankID.
Vad krävs för att bli beviljad ett lån?
För att bli beviljad behöver du godkännas vid en kreditprövning. Du som ansöker måste till exempel vara 20 år fyllda, vara skriven i Sverige sedan minst tre år tillbaka, ha en fast inkomst och inga betalningsanmärkningar. Du kan läsa mer om vilka krav Brocc ställer på en låntagare under Kreditbedömning.
Kan räntan förändras under låneperioden?
Nej. Brocc erbjuder fasta räntor vilket innebär att du alltid har samma ränta under hela låneperioden.
Vad är det som avgör vilken ränta jag får låna till?
Räntan sätts utifrån en uppskattning av din personliga återbetalningsförmåga. I bedömningen tas bland annat hänsyn till ålder, inkomst, var du bor, civilstatus och anställningsform. Om du har en medlåntagare påverkar det räntan positivt.

Har du andra frågor? Ring oss direkt på: 08 - 50 12 15 80, chatta med oss online: Live Chat eller läs vidare på vår supportsida.

Kontakta oss

Telefon: 08 - 50 12 15 80
Email: help@brocc.se

Hör av dig så berättar vi mer!