Det här är Brocc

Vårt mission

Banker ger kunderna dåliga villkor medan de själva håvar in enorma vinster. Något måste göras tycker vi. Inom flera branscher har kunderna villkor förbättrats när ny teknik har gjort det möjligt att ta bort onödiga mellanhänder. Vi tycker att det är dags för samma rättvisa utveckling inom finansbranschen. Med hjälp av ny teknik har vi skapat en marknadsplats där privatpersoner som vill låna pengar enkelt kan mötas direkt med dem som vill låna ut pengar. I praktiken flyttar vi makten från de traditionella bankerna till kunderna, där vi tycker att den hör hemma.

Om Brocc

Brocc (tidigare Sparlån) är ett svenskägt företag lanserat 2016. Vi är en digital marknadsplats där konsumenter kan mötas direkt och utbyta finansiella tjänster utan dyra mellanhänder. Brocc är en enkel, trygg och smart lösning som skapar bättre och mer rättvisa villkor. Brocc är registrerat som Betalningsinstitut med tillstånd från Finansinspektionen att förmedla krediter och betalningar.

Ett smartare sätt att spara och låna pengar

Att kunna erbjuda ett smartare alternativ för de som vill slippa både banken och börsen, var gnistan som tände idén bakom Brocc. ”Smarta affärer för smarta personer” är löftet som tagit oss dit vi befinner oss idag. Brocc förmedlar inte bara krediter mellan låntagare och långivare på den svenska marknaden – vi gör så mycket mer än så. Vi utmanar, omfördelar och gör finansieringsmarknaden mer rättvis.

Vill du komma i kontakt med oss?

Vår kundservice har öppet 09-16 måndag-fredag. Telefon 08-50 12 15 80, help@brocc.se.

Gäller det pressförfrågningar eller marknadsföring, kontakta oss på marketing@brocc.se.