Digital Marketing Specialist

Om oss 

Vi är en digital marknadsplats där privatpersoner som vill låna pengar enkelt kan mötas direkt med dem som vill låna ut pengar. I praktiken erbjuder vi möjligheten att utbyta finansiella tjänster – så som att låna eller investera pengar – utan dyra mellanhänder som exempelvis banker. På så vis flyttas makten tillbaka till kunderna, där vi tycker att den hör hemma. Vårt mål är att med modern teknik skapa samma skifte i finansbranschen som påbörjats och skett i andra branscher där konsumenter nu enklare kan utbyta tjänster direkt med varandra. Hos oss kan privatpersoner, företag och organisationer nu göra affärer med varandra på ett enkelt, tryggt och mer rättvis sätt.

 

Digital Marketing Specialist

Vi är just nu inne i en expansiv fas och utökar vårt team med en Digital Marketing Specialist till vårt! Vi söker dig som vill vara med och ta en ledande roll i att bygga och utveckla affären i ett bolag på frammarsch och som verkar i en helt ny bransch i den finansiella sektorn.

Som Digital Marketing Specialist har du helhetsansvaret för Brocc’s digitala marknadsföring. Du sätter strategi, driver och utvecklar kampanjer och projekt mot uppsatta mål med ett affärsmässigt, analytiskt och datadrivet mindset. I många fall är du den som exekverar på kampanjerna och i andra fall har du externa underleverantörer till din hjälp. Rollen innefattar alltså strategiskt såväl som operativt arbete samt att agera beställare av relevanta externa tjänster. Rollen som Digital Marketing Specialist är en del av marknadsföringsteamet i en prestigelös organisation med högt tempo, och rapporterar till Chief Marketing Officer.

 

Exempel på ansvarsområden:

 • – SEO, SEM/PPC (Google, Bing, sociala medier)
 • – Digital annonsering t.ex. display, sociala medier, native, remarketing etc
 • – Konverteringsoptimering av sajten
 • – Partnersamarbeten som exempelvis affiliate-nätverk
 • – Uppföljning och rapporteringar av KPI:er och mål
 • – Vara on top of trender och utvecklingen i branschen och inom digital marknadsföring

 

För att lyckas och trivas i rollen

 • – Du har ett datadrivet minset och bygger ditt arbete på insights
 • – Du har ett genuint intresse för digital kommunikation och marknadsföring
 • – Du är noggrann, leveranssäker och ansvarstagande samt trivs med högt tempo och stort eget ansvar
 • – Du har erfarenhet av att vara kravställare mot externa underleverantörer
 • – Du har erfarenhet och kunskap om/av, för tjänsten, relevanta verktyg och program som ex. Adwords, Analytics samt kodningskunskaper
 • – Har du certifierat dig inom Adwords och Analytics är det meriterande, liksom grafiska kunskaper inom Photoshop och InDesign

Vi tror att du är en kreativ och idérik person som prestigelöst tar dig an specificerade projekt lika lätt som initierar egna. Uttryck som QS, CPA, och ROI är naturliga för dig. Du är analytiskt lagd med ett stort driv och leveranssäkerhet och kan arbeta strukturerat självständigt likväl som tillsammans med andra. Du har relevant eftergymnasial utbildning inom digital marknadsföring (eller motsvarande arbetslivserfarenhet) och har arbetat ett par år både strategiskt och operativt med digital marknadsföring. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

 

Vi erbjuder

För rätt person erbjuder vi stor kreativ frihet, stor utvecklingspotential och möjligheten att få vara med och omdefiniera hur konsumenter utbyter finansiella tjänster. Du får jobba i ett litet team med högt i tak i en intressant och expansiv bransch. Vi erbjuder marknadsmässig lön, stor möjlighet att vara med och forma rollen, friskvård och mer därtill.

För frågor om tjänsten och eller ansökan, maila jf@brocc.se. Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts omgående.