Front-lead / Webbutvecklare

I rollen som Front-lead / Webbutvecklare blir ditt fokus ytan och användarupplevelsen. Du kommer att spela en central roll i vidareutvecklingen av våra dashboard-sidor för både kunder och medarbetare. Arbetet innefattar även vidareutveckling av befintlig plattform, api:er och dess funktionalitet. Rollen inbegriper kortfattat:

– Front-end utveckling (UI/UX)

– Webbutveckling med PHP/Laravel

– Tvärfunktionellt samarbete med Produkt och Marknad för att lösa affärsproblem

– Design/Integration av APIer/Tjänster

– Bidra till planeringsarbetet för plattformsutvecklingen

Erfarenhet, utbildning och person

För att vara framgångsrik i denna roll söker vi dig som har ett till tre års erfarenhet av att ha arbetat med front-end- och webbutveckling varav minst ett års specifik erfarenhet av PHP och Laravel. Du är väl förtrogen med och har tidigare arbetat i enlighet med ett agilt arbetssätt. Det är meriterande om du har arbetat med finansiella- eller liknande tjänster.

Du har en akademisk examen inom data- och systemvetenskap eller liknande alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.

Vi söker dig som vill arbeta hos en arbetsgivare där du både ges tid och möjlighet att få utlopp för din kreativa förmåga. På Brocc ges du stor frihet under ansvar och bara du själv sätter gränsen för vad som är möjligt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter att du är en positiv, energifull lagspelare som gärna delar med dig utav både ideér och kunskap till dina kollegor.

Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

 

Vi erbjuder

För rätt person erbjuder vi stor kreativ frihet, stor utvecklingspotential och möjligheten att få vara med och omdefiniera hur konsumenter utbyter finansiella tjänster. Rollen är en heltidstjänst och du kommer arbeta i ett internationellt och dynamiskt team med flera nationaliteter på vårt kontor på Sturegatan 18 i Stockholm med utsikt över Humlegården. Förutom en spännande och välkomnande arbetsplats i en intressant bransch erbjuder vi konkurrenskraftig ersättning och stor möjlighet att vara med och utveckla både rollen och bolaget.

För frågor om tjänsten och ansökan, maila career@brocc.se. Intervjuer sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas när rätt person har identifierats, så skicka in din ansökan redan idag