jobba hos oss

Growth Hacker

Vill du ta en nyckelroll i vår expansiva organisation och driva vår digitala utveckling? Vi söker just nu en Growth Hacker – en digital specialist som älskar data, cro och som är snabb från analys till handling.

Som Growth Hacker får du en nyckelroll i ett växande, svenskt fintech-bolag och en branschutmanare i den finansiella sektorn. Du sätter strategi, driver och utvecklar projekt och kampanjer mot uppsatta mål och med ett affärsmässigt, analytiskt och datadrivet mindset. Ditt fokus är kundanskaffning, att driva den digitala utvecklingen i bolaget och sätta Brocc på kartan som best in class vad gäller digital marknadsföring.

För att lyckas i rollen

Har du ett stort intresse för data och analys och mycket god erfarenhet av strategiskt och operativt arbete med digital marknadsföring. Du besitter relevanta kunskaper så som t ex. Google Adwords, Analytics och dataanalys. Vi ser att du ett datadrivet mindset och bygger ditt arbete på insights. Som person har du ett genuint intresse för digital kommunikation och marknadsföring samt är leveranssäker och ansvarstagande. Du kommer jobba i ett dynamiskt, tajt team och trivs med högt tempo och stort eget ansvar.

Du har självklart relevant utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet och är flytande i både svenska och engelska, i tal och skrift. 

I många fall är du den som exekverar på kampanjerna och i andra fall har du externa underleverantörer till din hjälp. Rollen innefattar alltså strategisk såväl som operativt arbete samt att agera beställare av relevanta externa tjänster. Du ingår i marknadsföringsteamet i en prestigelös organisation med högt tempo, och rapporterar till Chief Marketing Officer.

Exempel på ansvarsområden

SEO, SEM/PPC
CRO
Byrå- och partnersamarbeten
Analys, uppföljning, rapportering
Bevaka trender och utvecklingen i branschen och inom digital marknadsföring

Vi erbjuder

Stor kreativ frihet och utvecklingsmöjlighter
Dynamiskt & tajt team med högt i tak
Förändra hur konsumenter utbyter finansiella tjänster
Marknadsmässig lön, friskvård m.m.
Intressant & expansiv bransch

Ansök idag!

Cruitway och Serendipity Professionals ansvarar för denna rekrytering. Ansök här eller maila ansvarig rekryterare Hanna Lindahl på hanna.lindahl@cruitway.com