Fått nog av hög låneränta?

Hos oss kan du ansöka om privatlån utan säkerhet direkt från andra privatpersoner, företag och organisationer. Utan en dyr bank som skär emellan blir det mer över till dig!

Privatlån, billån, samla lån – vi har lånet för dig! 

Låna upp till 350 000 kr
Snabb ansökan, snabbt svar
Fast kostnad varje månad
Ansök om lån

Så enkelt går det till

Du fyller i ansökanDet tar mindre än 2 minuter!
Vi granskar din ansökanDu får svar direkt!
Vi matchar ditt lånMed personer som vill låna ut
Du får pengarna direktRedan nästa vardag!

Ansök nu
Få svar direkt!

Ansök kostnadsfritt
Tar mindre än 2 min
Signera direkt med BankID

Vanliga frågor

expand_moreexpand_lessHur lånar jag?
Börja med att ange önskat lånebelopp och återbetalningstid för att beräkna din månadskostnad. Fyll sedan i dina personuppgifter enligt formuläret och välj sedan Ansök. Därefter genomför Brocc en kreditprövning. Om din återbetalningsförmåga är god beviljas krediten och du kan då signera skuldebrevet med hjälp av BankID.
expand_moreexpand_lessVad krävs för att bli beviljad ett lån?
För att bli beviljad behöver du godkännas vid en kreditprövning. Du som ansöker måste till exempel vara 20 år fyllda, vara skriven i Sverige sedan minst tre år tillbaka, ha en fast inkomst och inga betalningsanmärkningar. Du kan läsa mer om vilka krav Brocc ställer på en låntagare under Kreditbedömning.
expand_moreexpand_lessKan räntan förändras under låneperioden?
Nej. Brocc erbjuder fasta räntor vilket innebär att du alltid har samma ränta under hela låneperioden.
expand_moreexpand_lessVad är det som avgör vilken ränta jag får låna till?
Räntan sätts utifrån en uppskattning av din personliga återbetalningsförmåga. I bedömningen tas bland annat hänsyn till ålder, inkomst, var du bor, civilstatus och anställningsform. Om du har en medlåntagare påverkar det räntan positivt.

search Fler frågor

Har du andra frågor? Ring oss direkt på: 08 – 50 12 15 80, chatta med oss online: Live Chat eller läs vidare på vår supportsida.

vi hjälper dig

Kontakta oss om du har frågor eller önskar hjälp med din ansökan.

Fair Finance Movement

Det har länge funnits ett stort behov av rättvisare finansiella tjänster. Konsumenter, vare sig de vill spara eller låna, har länge betalat höga räntor och avgifter och ofta stått mer eller mindre maktlösa inför traditionella aktörer som exempelvis bankerna. Det här vill vi ändra på – vi vill att alla kunder ska ha tillgång till lika bra villkor och själva kunna påverka sin ekonomi fullt ut.

Lån direkt mellan privatpersoner har förekommit i alla tider, men nu finns det äntligen en plats där det kan ske på ett säkert och juridiskt transparent sätt. Resultatet blir att de som vill låna kan få bättre ränta och smidigare process. De som vill spara får tillgång till en stabil investeringsform som tidigare varit förbehållen bankerna.

Vårt mål är att skapa bättre och mer rättvisa villkor. För alla. Vi kallar det Fair Finance Movement.