Kreativ systemutvecklare

Som Systemutvecklare på Brocc blir du en viktig spelare i en liten organisation där du ges möjlighet att ta ett stort ansvar. En av dina främsta uppgifter blir att arbeta med fortsatt utveckling av systemplattformen samt utvecklingsområden såsom:

– Serviceorienterad utveckling och systemarkitektur (microservices)

– Vidareutveckling av plattformen byggd med Laravel/PHP/AWS

– Utveckling av lösningar för affärsproblem, skalbarhetsutmaningar och säkerhetsrisker

– Administration och vidareutveckling av infrastruktur

– Design/Integration av APIer/Tjänster

– Bidra till planeringsarbetet för plattformsutvecklingen

 

Erfarenhet, utbildning och person

Vi söker dig som idag arbetar i en liknande roll och som har tre till fem års erfarenhet av full-stack utveckling varav minst ett års specifik erfarenhet av PHP och Laravel. Du har en bred kunskap om säker och skalbar webb- och mjukvarudesign samt uppbyggnad. Det är meriterande om du har arbetat med finansiella- eller liknande tjänster.

Du har en akademisk examen inom data- och systemvetenskap eller liknande alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.

Vi söker dig som vill arbeta hos en arbetsgivare där du både ges tid och möjlighet att få utlopp för din kreativa förmåga. Här ges du stor frihet under ansvar och bara du själv sätter gränsen för vad som är möjligt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter att du är en positiv, energifull lagspelare som gärna delar med dig utav både ideér och kunskap till dina kollegor.

Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Vi erbjuder

För rätt person erbjuder vi stor kreativ frihet, stor utvecklingspotential och möjligheten att få vara med och omdefiniera hur konsumenter utbyter finansiella tjänster. Rollen är en heltidstjänst och du kommer arbeta i ett internationellt och dynamiskt team med flera nationaliteter på vårt kontor på Sturegatan 18 i Stockholm med utsikt över Humlegården. Förutom en spännande och välkomnande arbetsplats i en intressant bransch erbjuder vi konkurrenskraftig ersättning och stor möjlighet att vara med och utveckla både rollen och bolaget.

För frågor om tjänsten och ansökan, maila career@brocc.se. Intervjuer sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas när rätt person har identifierats, så skicka in din ansökan redan idag