Kredithandläggare

Nu vill vi förstärka vårt team med ytterligare en talang på kreditsidan och söker en Kredithandläggare för en heltidstjänst. Vi söker dig som vill vara med och driva utvecklingen i branschen och vara våra kunders första kontakt inom både lån och investeringar.

Vi är ett bolag på frammarsch i en helt ny bransch i den finansiella sektorn. Just nu befinner vi oss i en extra spännande fas där du kommer vara en viktig del i att bygga vidare vårt nyligen ombrandade varumärke inom P2P på den svenska marknaden.

Om tjänsten

Som Kredithandläggare kommer du bl.a. ansvara för att processer följer uppsatta riktlinjer, löpande vidareutveckla dessa och delta aktivt i företags långsiktiga kreditstrategi. Du kommer att vara en av våra kunders first point of contact och arbeta med alla delar i låneprocessen från ansökan, analys och avstegsbedömningar till kreditbeslut enligt attestinstruktion. I rollen ingår även ansvar för kravprocessen, d.v.s. arbeta med de kunder som ej betalar i tid, t.ex. inkasso och andra rättsliga åtgärder i samarbete med inkassoföretag. Helt enkelt kundens resa från start till slut inom alla verksamhetsdelar. Rollen rapporterar till Head of Credit.

Exempel på ansvarsområden:

  • Kreditprövningar
  • Kundtjänst via telefon, mail och chatt
  • Kravprocesser
  • Coacha och utbilda

Vi tror att du är en strukturerad och självgående person som prestigelöst tar dig an specificerade projekt lika lätt som initierar egna. Du gillar att arbeta i team så väl som självständigt och gillar entreprenörsandan som finns i start-ups. Vidare uppskattar du kundkontakt och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och att anpassa budskapet efter målgrupp.

Du har ett tydligt kundfokus, är ambitiös, affärsorienterad och ser värdet i att möta kunden på dennes villkor. Du stimuleras av att arbeta i en organisation som ständigt utmanas i att tänka nytt och utvecklas, med hög kvalitet och kundnöjdhet som mål. Kvalitet är inte någonting du tummar på, trots att tempot är högt. Du har relevant relevant utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet och har arbetat ett par år i liknande roll. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Vi erbjuder

För rätt person erbjuder vi stor kreativ frihet, stor utvecklingspotential och möjligheten att få vara med och omdefiniera hur konsumenter utbyter finansiella tjänster. Rollen är en heltidstjänst och du kommer arbeta i ett internationellt och dynamiskt team med flera nationaliteter och språk på vårt kontor på Sturegatan 18 i Stockholm med utsikt över Humlegården.

Förutom en spännande och välkomnande arbetsplats i en intressant bransch erbjuder vi marknadsmässig lön, stor möjlighet att vara med och forma rollen, friskvård och mer därtill.

För frågor om tjänsten och eller ansökan, maila ar@brocc.se. Intervjuer sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas när rätt person har identifierats, så skicka in din ansökan redan idag.

Placeringsort: Stockholm

Anställningsform: Tillsvidare med provanställning

Startdatum: Omgående