Vi sänker dina lånekostnader

Du ska inte betala behöva för bankernas höga direktörs- & driftskostnader! Eftersom vi förmedlar lån från andra privatpersoner och företag kan vi alltid erbjuda lägre ränta. Med vår lägsta ränta garanti får du mer pengar kvar i plånboken!

Ansök om ett nytt lån eller samla dina befintliga lån – oavsett vad du behöver har vi lånet för dig!

Låna upp till 350 000 kr
Snabb ansökan, snabbt svar
Lägsta Ränta-Garanti

Så enkelt är det – ansök idag 

Du fyller i ansökanDet tar mindre än 2 minuter och du får svar direkt!
Vi administrerar alltVi matchar ditt lån med personer som vill låna ut!
Du får pengarna direktRedan nästa vardag har du pengarna!
Ansök om lån

Ansök nu
Få svar direkt!

Ansök kostnadsfritt
Tar mindre än 2 min
Signera direkt med BankID

Vår lägsta ränta-garanti 

Vi ger dig alltid bästa räntan. Med vår Lägsta Ränta-Garanti kan du som blivit beviljad lån hos oss alltid vara trygg med att du gjort en bra affär. Det kallar vi Fair Finance Movement.

Villkor för Lägsta Ränta-Garantin

  • Du har blivit beviljad ett privatlån hos Brocc genom att ansöka på vår hemsida.
  • Du har blivit beviljad ett privatlån i SEK av en annan svensk långivare, med verksamhet på den svenska marknaden, och har fått skriftlig dokumentation på det.
  • Ditt andra låneerbjudande motsvarar det hos oss, med samma lånebelopp, löptid, villkor och eventuell medlåntagare.
  • Garantin gäller den effektiva räntan och maximal sänkning till Broccs lägsta ränta för motsvarande lån under samma period.
  • Garantin gäller inte för lån som baseras på anställning, medlemskap eller annan typ av förmån.
  • Garantin gäller under 5 arbetsdagar från det att Brocc beviljat lånet och du måste åberopa garantin till Brocc inom denna tid.
  • Garantin gäller förutsatt att Brocc kan förmedla lånet till en Långivare med matchande utlåningspreferenser.

Så här enkelt använder du vår garanti

Hör av dig till oss inom 5 arbetsdagar på mail help@brocc.se. Bifoga en kopia på det lån du blivit beviljad hos annan långivare.

Vanliga frågor

expand_moreexpand_lessHur lånar jag?
Börja med att ange önskat lånebelopp och återbetalningstid för att beräkna din månadskostnad. Fyll sedan i dina personuppgifter enligt formuläret och välj sedan Ansök. Därefter genomför Brocc en kreditprövning. Om din återbetalningsförmåga är god beviljas krediten och du kan då signera skuldebrevet med hjälp av BankID.
expand_moreexpand_lessVad krävs för att bli beviljad ett lån?
För att bli beviljad behöver du godkännas vid en kreditprövning. Du som ansöker måste till exempel vara 20 år fyllda, vara skriven i Sverige sedan minst tre år tillbaka, ha en fast inkomst och inga betalningsanmärkningar. Du kan läsa mer om vilka krav Brocc ställer på en låntagare under Kreditbedömning.
expand_moreexpand_lessKan räntan förändras under låneperioden?
Nej. Brocc erbjuder fasta räntor vilket innebär att du alltid har samma ränta under hela låneperioden.
expand_moreexpand_lessVad är det som avgör vilken ränta jag får låna till?
Räntan sätts utifrån en uppskattning av din personliga återbetalningsförmåga. I bedömningen tas bland annat hänsyn till ålder, inkomst, var du bor, civilstatus och anställningsform. Om du har en medlåntagare påverkar det räntan positivt.

search Fler frågor

Har du andra frågor? Ring oss direkt på: 08 – 50 12 15 80, chatta med oss online: Live Chat eller läs vidare på vår supportsida.

Fair Finance Movement

Det har länge funnits ett stort behov av rättvisare finansiella tjänster. Konsumenter, vare sig de vill spara eller låna, har länge betalat höga räntor och avgifter och ofta stått mer eller mindre maktlösa inför traditionella aktörer som exempelvis bankerna. Det här vill vi ändra på – vi vill att alla kunder ska ha tillgång till lika bra villkor och själva kunna påverka sin ekonomi fullt ut.

Lån direkt mellan privatpersoner har förekommit i alla tider, men nu finns det äntligen en plats där det kan ske på ett säkert och juridiskt transparent sätt. Resultatet blir att de som vill låna kan få bättre ränta och smidigare process. De som vill spara får tillgång till en stabil investeringsform som tidigare varit förbehållen bankerna.

Vårt mål är att skapa bättre och mer rättvisa villkor. För alla. Vi kallar det Fair Finance Movement.