Ansök om lån

Hos oss kan du låna 100 000 kr till konkurrenskraftig, fast ränta och schyssta villkor. Oavsett om du vill låna för att köpa bil, renovera eller samla gamla lån & krediter kan du ansöka om ett lån hos oss. Du får snabbt svar och bara en UC registreras. 

Ansök idag!

Fast, individuell ränta
Inga dolda avgifter
Upp till 350 000 kr

lånA 100 000 kr till Fast ränta

Hos oss kan du låna 100 000 kr till konkurrenskraftig, fast ränta och schyssta villkor. Oavsett om du vill låna för att köpa en bil, renovera sommarstugan eller samla andra lån och krediter kan du ansöka om lån hos oss. Du får snabbt svar och bara en UC registreras.

 

Snabbt svar och snabb utbetalning

Ansök om lån hos oss idag och få snabbt svar direkt på skärmen. Ibland kan vi behöva kompletterande uppgifter och i så fall hör en av våra kredithandläggare av sig till dig. Oavsett vad ska du som får godkänt på din ansökan kunna ha pengarna i handen inom ett par dagar.

 

Fast ränta, fast återbetalning

Vi erbjuder lån till fast, individuellt satt ränta. Det tycker vi är schysstast. Lånet är dessutom ett annuitetslån vilket betyder att din månadskostnad är fast under hela låneperioden. Det blir med andra ord superenkelt för dig att planera din ekonomi.

 

Låna till vad du vill (nästan)

Låna till bil, renovering, semester eller för att samla gamla lån och krediter. Du vet själv bäst hur dina behov ser. Det viktigaste för oss är att du har god återbetalningsförmåga. Har du stabil inkomst och god kreditvärdighet kan vi erbjud dig ett lån med konkurrenskraftig ränta och schyssta villkor, oavsett vad du lånar till. Du bestämmer själv hur lång återbetalningstid du önskar på lånet.

 

Låna utan banken

Vi erbjuder privatlån, dvs lån med din egen återbetalningsförmåga som säkerhet istället för en tillgång, precis som vanliga banken. Skillnaden hos oss är att du är med och revolutionerar hur vi använder och utbyter finansiella tjänster i Sverige. Med ny teknik kommer också nya möjligheter och vi kan därför erbjuda privatlån utan bankens inblandning. Hos oss lånar du pengar direkt av andra privatpersoner och företag istället för av banken. När inte banken är mellanhand kan vi pressa räntorna och erbjuda schyssta villkor. Lite som ett Airbnb eller Uber för lån helt enkelt.

 

Din trygghet är viktig för oss

Att du känner dig trygg med ditt lån hos oss är viktigt för oss. Vi erbjuder därför en låneskyddsförsäkring som går in och betalar din månadskostnad under upp till 12 månader om du skulle bli sjuk eller ofrivilligt arbetslös. Läs mer om låneskyddet och vilka villkor som gäller här: www.brocc.se/lana-hos-brocc.

 

Gör en ansökan idag och se vad din ränta blir! Klicka här!

Vanliga frågor

Hur lånar jag?
Börja med att ange önskat lånebelopp och återbetalningstid för att beräkna din månadskostnad. Fyll sedan i dina personuppgifter enligt formuläret och välj sedan Ansök. Därefter genomför Brocc en kreditprövning. Om din återbetalningsförmåga är god beviljas krediten och du kan då signera skuldebrevet med hjälp av BankID.
Vad krävs för att bli beviljad ett lån?
För att bli beviljad behöver du godkännas vid en kreditprövning. Du som ansöker måste till exempel vara 20 år fyllda, vara skriven i Sverige sedan minst tre år tillbaka, ha en fast inkomst och inga betalningsanmärkningar. Du kan läsa mer om vilka krav Brocc ställer på en låntagare under Kreditbedömning.
Kan räntan förändras under låneperioden?
Nej. Brocc erbjuder fasta räntor vilket innebär att du alltid har samma ränta under hela låneperioden.
Vad är det som avgör vilken ränta jag får låna till?
Räntan sätts utifrån en uppskattning av din personliga återbetalningsförmåga. I bedömningen tas bland annat hänsyn till ålder, inkomst, var du bor, civilstatus och anställningsform. Om du har en medlåntagare påverkar det räntan positivt.

Har du andra frågor? Ring oss direkt på: 08 - 50 12 15 80, chatta med oss online: Live Chat eller läs vidare på vår supportsida.

Kontakta oss

Telefon: 08 - 50 12 15 80
Email: help@brocc.se

Hör av dig så berättar vi mer!