checkMindre än 2 min checkBankIDcheckUpp till 350 000 kr

Ansök nu
Få svar direkt!

Låna till lägre ränta

Det ska vara enkelt att låna pengar med rimlig ränta. Hos oss kan du ansöka om privatlån utan säkerhet direkt från andra privatpersoner, företag och organisationer. Utan en dyr bank som skär emellan får både du och de som lånar ut bättre ränta. Efter kreditbedömning sätts räntan individuellt efter din personliga återbetalningsförmåga.

Du får låna max 350 000 kr, valfri lånetid upp till 10 år och till en fast månadskostnad.

Ansök om lån

Vanliga frågor

expand_moreexpand_lessHur lånar jag?
Börja med att ange önskat lånebelopp och återbetalningstid för att beräkna din månadskostnad. Fyll sedan i dina personuppgifter enligt formuläret och välj sedan Ansök. Därefter genomför Brocc en kreditprövning. Om din återbetalningsförmåga är god beviljas krediten och du kan då signera skuldebrevet med hjälp av BankID.
expand_moreexpand_lessVad krävs för att bli beviljad ett lån?
För att bli beviljad behöver du godkännas vid en kreditprövning. Du som ansöker måste till exempel vara 20 år fyllda, vara skriven i Sverige sedan minst tre år tillbaka, ha en fast inkomst och inga betalningsanmärkningar. Du kan läsa mer om vilka krav Brocc ställer på en låntagare under Kreditbedömning.
expand_moreexpand_lessKan räntan förändras under låneperioden?
Nej. Brocc erbjuder fasta räntor vilket innebär att du alltid har samma ränta under hela låneperioden.
expand_moreexpand_lessVad är det som avgör vilken ränta jag får låna till?
Räntan sätts utifrån en uppskattning av din personliga återbetalningsförmåga. I bedömningen tas bland annat hänsyn till ålder, inkomst, var du bor, civilstatus och anställningsform. Om du har en medlåntagare påverkar det räntan positivt.

search Fler frågor

Har du andra frågor? Ring oss direkt på: 08 – 50 12 15 80, chatta med oss online: Live Chat eller läs vidare på vår supportsida.

Kontakta oss

Hör av dig så berättar vi mer

Fair Finance Movement

Det har länge funnits ett stort behov av rättvisare finansiella tjänster. Konsumenter, vare sig de vill spara eller låna, har länge betalat höga räntor och avgifter och ofta stått mer eller mindre maktlösa inför traditionella aktörer som exempelvis bankerna. Det här vill vi ändra på – vi vill att alla kunder ska ha tillgång till lika bra villkor och själva kunna påverka sin ekonomi fullt ut.

Lån direkt mellan privatpersoner har förekommit i alla tider, men nu finns det äntligen en plats där det kan ske på ett säkert och juridiskt transparent sätt. Resultatet blir att de som vill låna kan få bättre ränta och de som vill spara får tillgång till en stabil investeringsform som tidigare varit förbehållen bankerna.

Vårt mål är att skapa bättre och mer rättvisa villkor. För alla.