Ansök om lån

Behöver du låna pengar för att renovera hemma eller köpa en bil? Eller vill du ta ett lån med bättre ränta för att kunna betala av flera andra dyra lån & krediter? Hos oss lånar du direkt av andra privatpersoner och företag, utan dyra mellanhänder. Därför kan vi erbjuda extra konkurrenskraftiga räntor och lånevillkor.

Ansök idag!

Fast, individuell ränta
Inga dolda avgifter
Upp till 350 000 kr

lånA 50 000 kr till Fast ränta

Behöver du låna pengar för att renovera hemma eller köpa en bil? Eller vill du ta ett lån med bättre ränta för att kunna betala av flera andra dyra lån & krediter? Hos oss lånar du direkt av andra privatpersoner och företag, utan dyra mellanhänder. Därför kan vi erbjuda extra konkurrenskraftiga räntor och lånevillkor.

Låna 50 000 kr eller upp till 350 000 kr

Oavsett orsak till ditt lån får du snabbt svar hos oss. Du kan låna utan säkerhet (ex. bostad eller bil) och använder din egen återbetalningsförmåga och kreditvärdighet som säkerhet istället. Ju stabilare inkomst och högre kreditvärdighet du har desto lägre ränta kan vi erbjuda dig. Oavsett vad har vi alltid schyssta villkor både för dig som vill låna pengar, och för den som vill låna ut. Hos oss lånar du nämligen av andra privatpersoner och företag, och vi bistår med administrationen. Det gör det smidigt för alla och möjliggör konkurrenskraftiga räntor och schyssta villkor för alla.

Individuell, fast ränta & jämn månadskostnad

Hos oss tar du ett så kallat privatlån, utan någon tillgång som säkerhet, med fast ränta. Lånet är dessutom ett annuitetslån vilket betyder att du betalar tillbaka samma summa varje månad. Det gen en tydlig bild av dina månadskostnader framåt och gör det enkelt för dig att planera din ekonomi. Vi erbjuder löptider från 6 månader till 10 år. Förändras ditt behov och du vill lösa ditt lån i förtid går det självklart också bra.

Tryggt att låna hos oss

Vi erbjuder lån mellan privatpersoner, något som ofta kallas person-till-person-lån (P2P-lån). Det är ett nytt, modernt sätt att utbyta finansiella tjänster utan bankens inblandning. Tack vare ny teknologi kan vi sköta allt på vår digitala plattform samtidigt som både du som lånar och den som lånar ut har samma trygghet som hos banken, då vi står under Finansinspektionens tillsyn precis som banken.

Låneskydd – om olyckan är framme

För ytterligare trygghet kan du teckna en låneskyddsförsäkring hos oss. Den går in och tar över dina återbetalningar om du skulle bli sjuk eller ofrivilligt arbetslös och täcker återbetalningar på upp till 5 000 kr per månad i upp till 12 månader. Vi bjuder nya kunder på de första 3 månaderna. Läs mer om försäkringen och villkoren för den här: www.brocc.se/lana-hos-brocc.

Gör en ansökan idag och se vad din ränta blir! Klicka här!

Vanliga frågor

Hur lånar jag?
Börja med att ange önskat lånebelopp och återbetalningstid för att beräkna din månadskostnad. Fyll sedan i dina personuppgifter enligt formuläret och välj sedan Ansök. Därefter genomför Brocc en kreditprövning. Om din återbetalningsförmåga är god beviljas krediten och du kan då signera skuldebrevet med hjälp av BankID.
Vad krävs för att bli beviljad ett lån?
För att bli beviljad behöver du godkännas vid en kreditprövning. Du som ansöker måste till exempel vara 20 år fyllda, vara skriven i Sverige sedan minst tre år tillbaka, ha en fast inkomst och inga betalningsanmärkningar. Du kan läsa mer om vilka krav Brocc ställer på en låntagare under Kreditbedömning.
Kan räntan förändras under låneperioden?
Nej. Brocc erbjuder fasta räntor vilket innebär att du alltid har samma ränta under hela låneperioden.
Vad är det som avgör vilken ränta jag får låna till?
Räntan sätts utifrån en uppskattning av din personliga återbetalningsförmåga. I bedömningen tas bland annat hänsyn till ålder, inkomst, var du bor, civilstatus och anställningsform. Om du har en medlåntagare påverkar det räntan positivt.

Har du andra frågor? Ring oss direkt på: 08 - 50 12 15 80, chatta med oss online: Live Chat eller läs vidare på vår supportsida.

Kontakta oss

Telefon: 08 - 50 12 15 80
Email: help@brocc.se

Hör av dig så berättar vi mer!