Låna hos Brocc

Privatlån upp till 350 000 kr utan säkerhet

Lånen vi förmedlar är av typen privatlån. Som minst kan du låna 10 000 kronor via oss, som mest 350 000 kronor.

Via oss lånar du utan säkerhet. Du behöver alltså inte sätta din bostad, din bil eller något annat i pant för lånet. Istället är det din återbetalningsförmåga som avgör om du får låna och till vilken ränta.

Våra lån har en löptid på mellan 6 månader och 10 år. Löptiden är den tid du har på dig att betala tillbaka lånet på. Oavsett vilken löptid du väljer, får du fast ränta på ditt privatlån.

Så avgör vi om du kan få lån

Eftersom det inte finns någon säkerhet vill vi att du har en ordnad ekonomi för att vi ska bevilja dig lån. När du ansöker om lån tittar vi därför på din ekonomiska situation. Bland annat gör vi en kreditprövning via Upplysningscentralen (UC) och tittar på din årsinkomst. Endast en kreditupplysning registreras.

Är din ekonomi inte vad du skulle önska? Då kan du förbättra dina möjligheter att få lån genom att ansöka tillsammans med någon annan.

Vill du veta mer om vår kreditbedömning? Läs mer information på sidan Kreditbedömning.

Individuella räntor

Vi erbjuder individuella räntor som sätts med hänsyn till din kreditvärdighet. Ju högre kreditvärdighet du har desto lägre blir räntan. Delar du lånet med ytterligare en person, blir räntan normalt lägre än om du lånar ensam.

För varje lån beräknas en så kallad effektiv ränta, alltså den totala kostnaden för lånet inklusive de avgifter som vi tar ut. Vi beräknar en förmedlingsavgift som dras vid lånets startdag och inkluderas i det totala lånebeloppet. Förmedlingsavgiften beräknas utifrån varje låns ränta och löptid.

Exempel: Ett lån på 100 000 kr till 4,45 % nominell ränta (räntan är fast och sätts individuellt baserat på dina förutsättningar) kostar 1 892 kr/månad (effektiv ränta 5,76 %), dvs totalt 114 918 kr. Förmedlingsavgiften motsvarar 0,53 procentenheter av den effektiva räntan eller ett belopp om 23 kr per månad.

Låneskydd

Skydda din ekonomi med Låneskydd. Med vår Låneskyddsförsäkring klarar du dina återbetalningar även om du blir sjuk eller arbetslös.

Låneskyddsförsäkringen ersätter din månadskostnad för ränta och amortering till Brocc på upp till 5 000 kronor per månad i upp till 12 månader. Vid dödsfall betalar försäkringen resterande skuld upp till 150 000 kronor.

Försäkringen kan du teckna samtidigt som du tar ett lån hos Brocc. Har du tecknat en försäkring men inte längre vill ha den, kan du säga upp den när du vill. Kontakta i så fall kundtjänst. Vi bjuder nya kunder på kostnaden för försäkringen i tre månader.

Försäkringen gäller vid

Sjukskrivning
Ofrivillig arbetslöshet
Dödsfall

Försäkringspremien är 9 procent av månadskostnaden och faktureras månatligen tillsammans med din lånekostnad. När du tecknar försäkringen samtidigt som du signerar ditt låneavtal, bjuder vi på kostnaden för de första tre månaderna. 

Fullständiga försäkringsvillkor samt förköpsinformation för Brocc Låneskyddsförsäkring hittar du här.

Ansök idag

Fast, låg ränta
Inga dolda avgifter
Enkelt och bekvämt