peer to peer-lån

Med ett peer to peer-lån lånar du pengar av andra privatpersoner och företag, utan bankens inblandning. Det ger konkurrenskraftiga räntor och schysst villkor för både dig som vill låna och den som vill låna ut.  

Ansök idag!

Fast, individuell ränta
Inga dolda avgifter
Upp till 350 000 kr

Peer to peer-lån hos oss

Med ett peer to peer-lån lånar du pengar av andra privatpersoner och företag, utan bankens inblandning. Det ger konkurrenskraftiga räntor och schysst villkor för både dig som vill låna och den som vill låna ut.  

Det moderna sättet att låna pengar

Peer to peer-lån, alltså person till person-lån, blir allt vanligare i Sverige och är ett modernt, enkelt och framför allt konkurrenskraftigt sätt att lösa sin privata finansiering. Genom innovativ teknologi kan du som vill låna pengar enkelt mötas med dem som vill låna ut på vår digitala plattform och utbyta tjänster utan bankens inblandning. Med ett P2P-lån hos oss slipper du onödig byråkrati och dolda avgifter samtidigt som du har full trygghet då vi följer Finansinspektions strikta föreskrifter. 

Smidigt och enkelt för dig som vill låna

För dig som vill låna är processen väldigt enkelt. Du knappar bara in dina uppgifter och ditt lånebehov och får ofta ett initialt svar direkt på skärmen. Ibland kan vi behöva några kompletterande uppgifter och hör då av oss direkt till dig. När du fått godkänt på din ansökan betalas pengarna ofta ut samma dag. Att låna direkt av andra privatpersoner och företag är med andra ord busenkelt. 

Du lånar av flera långivare

När du lånar hos oss delas ditt lån upp i flera mindre bitar och sprids ut på flera olika långivare, alltså personer och företag som lånar ut pengar via vår plattform som en form av investering. Långivarna ser all information om sin andel av ditt lån så som ränta, återbetalningstid, amorteringar osv men aldrig dina personliga uppgifter. Dina personliga uppgifter är alltid trygga hos oss på Brocc. 

Extra trygghet för ditt lån 

För ytterligare trygghet kan du teckna ett låneskydd hos oss. Det betyder att om du blir sjuk eller förlorar jobbet så går försäkringen in och täcker dina månadsbetalningar för lånet upp till 5000 kr per månad i upp till 12 månader. Tecknar du försäkringen samtidigt som du signerar ditt låneavtal bjuder vi på kostnaden de tre första månaderna. Väljer du att inte teckna försäkringen vid start kan du självklart när som helst under din återbetalningstid höra av dig till kundtjänst för att lägga till denna tjänst. Läs alla regler för försäkringen här www.brocc.se/lana-hos-brocc

 

Gör en ansökan idag och se vad din ränta blir! Klicka här!

Vanliga frågor

Hur lånar jag?
Börja med att ange önskat lånebelopp och återbetalningstid för att beräkna din månadskostnad. Fyll sedan i dina personuppgifter enligt formuläret och välj sedan Ansök. Därefter genomför Brocc en kreditprövning. Om din återbetalningsförmåga är god beviljas krediten och du kan då signera skuldebrevet med hjälp av BankID.
Vad krävs för att bli beviljad ett lån?
För att bli beviljad behöver du godkännas vid en kreditprövning. Du som ansöker måste till exempel vara 20 år fyllda, vara skriven i Sverige sedan minst tre år tillbaka, ha en fast inkomst och inga betalningsanmärkningar. Du kan läsa mer om vilka krav Brocc ställer på en låntagare under Kreditbedömning.
Kan räntan förändras under låneperioden?
Nej. Brocc erbjuder fasta räntor vilket innebär att du alltid har samma ränta under hela låneperioden.
Vad är det som avgör vilken ränta jag får låna till?
Räntan sätts utifrån en uppskattning av din personliga återbetalningsförmåga. I bedömningen tas bland annat hänsyn till ålder, inkomst, var du bor, civilstatus och anställningsform. Om du har en medlåntagare påverkar det räntan positivt.

Har du andra frågor? Ring oss direkt på: 08 - 50 12 15 80, chatta med oss online: Live Chat eller läs vidare på vår supportsida.

Kontakta oss

Telefon: 08 - 50 12 15 80
Email: help@brocc.se

Hör av dig så berättar vi mer!