privatlån

Vad är egentligen ett privatlån och hur fungerar det? Här kan du läsa mer om privatlån generellt och hur det är att låna hos oss på Brocc. Du behöver ingen säkerhet, kan låna upp till 350 000 kronor och får snabbt svar på din ansökan. 

Ansök idag!

Snabbt svar, snabb utbetalning
Privatlån upp till 350 000 kr
Låna utan säkerhet

vad är ett privatlån? 

Hos oss kan du teckna ett så kallat privatlån utan säkerhet. Det är en typ av lån där du istället för att använda din bostad, bil eller annan tillgång som säkerhet använder din egen kreditvärdighet och betalningsförmåga för att säkra lånet. Här förklarar vi lite närmare vad det innebär.

Vad är ett privatlån?

Ett privatlån är alltså ett lån du kan teckna när du inte kan eller vill sätta någon tillgång i säkerhet för lånet. Vi tittar istället på andra viktiga parametrar som kreditvärdighet och att den som vill låna har god marginal att kunna betala tillbaka lånet. Det är även dessa parametrar som är med och påverkar vilken ränta vi kan erbjuda dig. Ränta sätts alltid individuellt och är fast under hela låneprioden.

Använd till vad du vill

Ett privatlån kan tecknas för många olika syften. Många av våra kunder har ett lån hos en annan långivare men får en bättre ränta hos oss och kan på så vis sänka sin kostnad och i vissa fall även betala av lånet snabbare. För andra är syftet att köpa en ny pendlarbil till jobbet eller göra förbättringar i hemmet. Ett privatlån kan med andra ord användas till nästan vad som helst.

Låna upp till 350 000 kronor

Hos oss kan du låna från 10 000 kronor upp till 350 000 kronor. Du kan även välja på hur lång tid du vill betala tillbaka lånet, upp till 10 år. Lånesumman och hur länge du vill låna pengarna, den så kallade löptiden på lånet, påverkar den slutgiltiga månadskostnaden. Väljer du en längre löptid har du längre tid på dig att betala tillbaka lånet och delen du betalar tillbaka varje månad blir därför mindre. Väljer du en kortare löptid betalar du tillbaka lånet snabbare, och då blir därför avbetalningarna varje månad större.

Betala lika mycket varje månad

Privatlån hos oss är så kallade annuitetslån. Det betyder att de är uppdelade i lika stora delar varje månad, så att din totala månadskostnad för amortering och ränta är samma varje månad. Det gör det enkelt för dig att planera dina kommande utgifter och få en tydlig överblick av din privatekonomi.

Läs mer om lån hos oss och andra fördelar som exempelvis låneskyddd här.

Gör en ansökan idag och se vad din ränta blir! Klicka här!

Vanliga frågor

Hur lånar jag?
Börja med att ange önskat lånebelopp och återbetalningstid för att beräkna din månadskostnad. Fyll sedan i dina personuppgifter enligt formuläret och välj sedan Ansök. Därefter genomför Brocc en kreditprövning. Om din återbetalningsförmåga är god beviljas krediten och du kan då signera skuldebrevet med hjälp av BankID.
Vad krävs för att bli beviljad ett lån?
För att bli beviljad behöver du godkännas vid en kreditprövning. Du som ansöker måste till exempel vara 20 år fyllda, vara skriven i Sverige sedan minst tre år tillbaka, ha en fast inkomst och inga betalningsanmärkningar. Du kan läsa mer om vilka krav Brocc ställer på en låntagare under Kreditbedömning.
Kan räntan förändras under låneperioden?
Nej. Brocc erbjuder fasta räntor vilket innebär att du alltid har samma ränta under hela låneperioden.
Vad är det som avgör vilken ränta jag får låna till?
Räntan sätts utifrån en uppskattning av din personliga återbetalningsförmåga. I bedömningen tas bland annat hänsyn till ålder, inkomst, var du bor, civilstatus och anställningsform. Om du har en medlåntagare påverkar det räntan positivt.

Har du andra frågor? Ring oss direkt på: 08 - 50 12 15 80, chatta med oss online: Live Chat eller läs vidare på vår supportsida.

Kontakta oss

Telefon: 08 - 50 12 15 80
Email: help@brocc.se

Hör av dig så berättar vi mer!